Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

A Genugten Agri Projects B.V. a legjobb választás az új gazdaság építéséhez. A következő bizonyosságokra támaszkodhat, amikor csatlakozik hozzánk:
 

 1. Megbízható partner
  Az építési folyamat zökkenőmentes lebonyolításának egyik legfontosabb szempontja az építőanyagok időben történő leszállítása. Közvetlen megállapodást kötünk a legtöbb gyártóval ezen anyagok szállításáról. Egyéb anyagok szállításához kiválasztott számú céggel építünk együtt, amelyek építőanyagokat értékesítenek. Ez a legjobb garancia a problémamentes építési folyamatra. Elismerjük felelősségünket és megfelelő biztosítással rendelkezünk. A 2013-as építési szektor építési munkáinak általános szerződési feltételei (AVA 2013) érvényesek a szerződéseinkre. Ezek a feltételek egyértelműen meghatározzák, mire számíthat tőlünk.
 2. Szakértői tanácsok
  A Genugten Agri Projects BV munkatársai naponta dolgoznak új gazdaságok építésén és a régi gazdaságok felújításán. Több éves tapasztalatuk lehetővé teszi számukra, hogy a lehető legjobb tanácsokat adják Önnek, és megbeszélik Önnel a lehető legjobb megvalósítási alternatívákat.

  A Genugten Agri számos sertéstelep birtokában van, ahol folyamatosan tesztelik az új rendszereket. Egy tapasztalt és szakértő céggel fog üzletet kötni.

 3. Világos javaslatok
  Tőlünk világos, vázolt javaslatot kap, amely tartalmazza a felhasznált anyagok és a tervezett tevékenységek részletes leírását. Az ideiglenes összegeket adott esetben egyértelműen feltüntetik.
 4. Nincsenek további előre nem látható költségek
  Ha a kiegészítő munka költsége meghaladja a 2000 eurót, akkor írásos becslést kap tőlünk, amelyben mindig engedélyt kérünk. A kisebb további tevékenységeket és munkálatokat egyértelműen meghatározzák a számlán.
 5. Megállapodás az építési időtartamról / programról
  Programot készítünk az elvégzendő tevékenységekre a munkanapok száma alapján, és garantálunk egy meghatározott határidőt vagy szállítási dátumot.
 6. Közbenső ellenőrzések
  Az építkezés folyamatát folyamatosan figyelemmel kísérjük. Az ügyféllel együttműködve különféle részszállításokat hajtanak végre az építési folyamat során, hogy az esetleges hiányosságokat már korai szakaszban fel lehessen fedezni és megoldani.
 7. Panaszkezelési eljárás
  Komolyan vesszük a panaszokat. Minden panaszt regisztrálunk, és 7 napon belül kapsz egy javaslatot, amelyben ismertetjük, hogyan szeretnénk megközelíteni a panaszt, és hogyan fogjuk tovább kivizsgálni és folytatni.
whatsapp