CSR a Genugten Agri

CSR a Genugten Agri

A Genugten Agri úgy véli, hogy fontos felelősségteljes vállalatnak lenni, amely megpróbálja megtalálni a megfelelő egyensúlyt az emberek, a bolygó és a profit között. A Genugten Agri a következő témákban próbálja elérni ezt az egyensúlyt:

Alkalmazott személyzet

A Genugten Agri tudja, hogy fontos gondoskodni alkalmazottairól. A személyzet munkakörülményeinek optimálisnak kell lenniük. A Genugten Agri biztosítja, hogy az építkezésen jelenlévő alkalmazottak rendelkezzenek megfelelő felszereléssel, gépekkel és egyéb anyagokkal. A Genugten Agri személyzete által használt berendezések megfelelnek a törvényi előírásoknak, és rendszeresen ellenőrzik őket.

Fenntarthatóság

A Genugten Agri fontosnak tartja egy fenntartható épület megtervezését. Amikor a Genugten Agri megkapja az ügyfelektől a tervezést (koncepciót), akkor kezdjük azzal, hogy megvizsgáljuk a tervet és megpróbálunk fenntarthatóbb megoldásokat találni. Ha az ügyfél egyetért a változtatásokkal, akkor úgy változtatjuk meg a kialakítást, hogy az épület fenntarthatóbb legyen. Ezért a projektek mindig jól átgondoltak. Figyelembe veszik például az épület energiafelhasználását, megvalósítását és (hosszú) élettartamát.

Furnizori

Mivel a Genugten Agri célja, hogy felelős vállalat legyen, ezt várjuk el beszállítóinktól is. Az építési projektjeink során használt anyagokat belföldről vagy külföldről vásároljuk, és mindig meg kell felelniük a törvényi előírásoknak. A Genugten Agri csak a legjobb anyagokkal akarja ellátni ügyfeleit. E minőség biztosítása érdekében a Genugten Agri csak olyan szállítóktól vásárol termékeket, amelyek az anyagminőség tekintetében azonos színvonalúak.

A bolygó

Csak egy bolygónk van, és okos vigyázni a környezetre. Az iroda és a raktár tetejét napelemek borítják a fenntartható energiaforrás létrehozása érdekében. Az irodai fűtést geotermikus fűtéssel szabályozzák, amely környezetbarát megoldás. Az iroda és a raktár fenntarthatóságának javítása mellett megpróbálunk gazdaságosan felelős módon környezetbarát építési projektet létrehozni.

whatsapp