VVM takarmányozási rendszerek állattenyésztéshez

A sertéstelep felszerelésének fontos része az etetési rendszer. Genugten Agri Projects B.V. a németországi VVM Techtrade táplálás-rendszerek hivatalos kereskedője.

A VVM a teljes értékű takarmányozási létesítmények széles skáláját gyártja a német minőségi sertéstelepek számára. A VVM a német állattenyésztési ágazat szívében található Oldenburg Münsterlandban. A Genugten Agri már számos sertéstelepen telepítette a VVM termékeket. Az ügyfelek továbbra is nagyon elégedettek a termékekkel. Ha sertéstelepén az etetési rendszert rugalmas láncos / csavaros szállítószalagra szeretné cserélni, vagy új etetőhelyén keres etetési rendszert, segíthetünk a VVM etetési rendszerekben. A VVM energiaellátó rendszerek könnyen telepíthetők és hosszú élettartamú, tartós anyagokból állnak. Az energiaellátó rendszerek különböző hosszúságban szállíthatók.

Ha többet szeretne tudni a VVM Techtrade termékeiről, javasoljuk, hogy vessen egy pillantást az alábbi linkeken található szórólapokra. Érdekelt? Vegye fel a kapcsolatot a Genugten Agri alkalmazottjával a +31 (0) 413 483 100 telefonszámon, vagy küldjön egy e-mailt az info@genugten-agri.nl címre.

Lépjen kapcsolatba velünk

Elérhetőségei

Genugten Agri Projects B.V.

Jane Addamsstraat 4, 5491 DE
Sint-Oedenrode
Hollandia
T +31 (0) 413 483 100
E info@genugten-agri.nl
KVK: 66429803
Adószám: NL 8565 49 538 B01

whatsapp