Kétcsöves fűtési rendszer

Megfelelő fűtési rendszer nélkül lehetetlen optimális éghajlatot elérni hidegebb időszakokban. A helyiség fűtésére a legalkalmasabb rendszer a kétcsöves rendszer. Ez a rendszer bárhová felszerelhető, a légcsatornák belsejében, a falak mentén vagy a szellőző mennyezet alatt. Kiszámítjuk az Ön számára szükséges fűtési kapacitást rekeszenként, épületenként, és ha szükséges, az egész gazdaságra vonatkozóan.

A kétcsöves fűtési rendszer szállításában és telepítésében szerzett többéves tapasztalatnak köszönhetően segíthetünk a rendszerrel kapcsolatos bármilyen kérdésében. Az alábbi tájékoztatóban további információk találhatók a rendszer telepítéséről, valamint a rendszer előnyeiről és hátrányairól.

Magától értetődik, hogy készen állunk minden felmerülő kérdésre. Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal.

Útmutató a szükséges kettős csövekhez

Az áttekintés alapjául szolgáló alapfeltevés az, hogy az épületek jól szigeteltek, és az állatok által termelt hő elegendő az épület átviteli veszteségeinek kompenzálására. Ebben az esetben a kettős csatornákat csak a szellőző levegő fűtésére használják. Mivel a fiatal állatok hőtermelése még mindig alacsony és kevés, az első hetekben további hőre lesz szükség. Ez a kiegészítő fűtés nem szállítható az alábbiakban számított kettős csövek mennyiségével. Ha a gazdaság fűtése csak kettős csőrendszerrel történik, akkor legalább 30% -kal több cső beépítését javasoljuk. Az új létesítmény üzembe helyezésekor a további fűtési igényeket is figyelembe kell venni.

230 vagy 280 Watt/Méter

Eloxált

Karbantartásmentes / nincs porfelhalmozódás

Magas hőemisszió

A csövek kúpos csatlakozása miatt az uszonyokkal a hőt a bordákhoz vezetik, maximális hatékonysággal. Ezért kettős csöveink rendkívül magas hőkibocsátást kínálnak. A kétcsöves hőemissziót a DLG német kutatóközpont tesztelte. 70 ° C-os előremenő hőmérsékleten a szokásos kétcsöves hőkibocsátás 230 W / m.

Felújításra alkalmas

Készleten kapható

Könnyen összeszerelhető

Kettős csatornák felszerelése a levegő bemenetén

Amikor a kétcsöves rendszert a légbeszívó csatornákba telepítik, azokat glikollal kell feltölteni, és hőcserélőre is szükség van. A glikol használata megakadályozza a kettős csövek fagytörését. Mivel alacsony kültéri hőmérséklet esetén a hőmérséklet-különbség sokkal nagyobb, ha kettős csatornákat helyeznek el a légbeszívó csatornákba, mint közvetlenül a helyiségbe való beépítéskor, az alkalmazás hőkibocsátása sokkal nagyobb.

A szokásos kettős csövek 400 wattos hőteljesítményt tudnak biztosítani -10 ° C külső hőmérsékleten és 70 ° C vízhőmérsékleten. Ebben az esetben a fekete kettős csövek hőteljesítménye 500 watt. A kettős csöveken előforduló esetleges szennyeződések és a fűtési rendszer ingadozó vízhőmérséklete miatt javasoljuk, hogy a számítások szerint a szükségesnél 10% -kal több ikercsövet telepítsen.

Műszaki adatok
AnyagminőségALMgSi, 6063
Felületkezeléseloxált
Normál hosszak1,45, 1,93, 2,90, 5,80 méter
Csatlakozás22 mm
Falvastagság2 mm
Profilvastagság1,5 mm
Víztartalom0,25 liter / m
Hőemisszió - üres230 W / m
Hőkibocsátás - fekete280 W / m
A víz áramlása minimum 900 liter / óra
Nyomásveszteség6kPa / 100 m

Lépjen kapcsolatba velünk

Elérhetőségei

Genugten Agri Projects B.V.

Jane Addamsstraat 4, 5491 DE
Sint-Oedenrode
Hollandia
T +31 (0) 413 483 100
E info@genugten-agri.nl
KVK: 66429803
Adószám: NL 8565 49 538 B01

whatsapp