Berendezések sertéstelepekhez

A Genugten Agri a modern sertéstelepek építésére és felszerelésére szakosodott. A gazdaságok, a hozzájuk kapcsolódó berendezések fejlesztésében és gyártásában, valamint a rendszerek sertéstelepeinkben való alkalmazásában szerzett sokéves tapasztalatunknak köszönhetően olyan tesztelt anyagokat nyújthatunk Önnek, amelyek alkalmasak a többéves problémamentes gyártásra.

Az alábbi tájékoztatóban közelebbről megvizsgáljuk a sertéstelepek felszerelésével kapcsolatos néhány lehetőséget. Többek között megvizsgálják a gazdaság megjelenésének lehetőségeit, a folyékony takarmány-adagoló ereszcsatornákat, az acélrácsokat és az etetési rendszereket. A tájékoztatóban szereplő lehetőségek mellett még sok más lehetőség van, amelyeket a tájékoztató nem említ. Örömmel megvizsgáljuk az általunk említett lehetőségeket, vagy bármely más, az Ön által javasolt lehetőséget.

Jó lesz hallani, hogy folyamatosan teszteljük a legújabb rendszereket és termékeket saját sertéstelepeinken. Így a legfrissebb adatokkal szolgálhatunk, és mindig pontosan megmondhatjuk, mire számíthat.

Érdekli a sertéstelepek felszerelése? Vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a +31 (0) 413 483 100 telefonszámon, vagy küldjön egy e-mailt az info@genugten-agri.nl címre.

Örömmel segítünk Önnek!

Lépjen kapcsolatba velünk

Elérhetőségei

Genugten Agri Projects B.V.

Jane Addamsstraat 4, 5491 DE
Sint-Oedenrode
Hollandia
T +31 (0) 413 483 100
E info@genugten-agri.nl
KVK: 66429803
Adószám: NL 8565 49 538 B01

whatsapp