Trágyatartályok /Infrastruktúra

Az állattartó telep építése rajzolással kezdődik. Végül is egy átgondolt terv előnyöket kínál az építkezés során és az épület használatának megkezdésekor. Az állattartó telepek építésében szerzett többéves tapasztalatunknak köszönhetően megbeszélhetjük Önnel a mezőgazdasági tr’gyatartályok lehetőségeit, megvitathatjuk a megfelelő terv megtervezésének lehetőségeit és előnyeit.

Trágya ártalmatlanítás / szennyvízelvezetés
A mezőgazdasági trágyatartályok megkezdése előtt a legtöbb projekt megköveteli a szennyvízrendszer kiépítését a trágya eltávolítására. Genugten Agri Projects B.V. teljes lefolyócsöveket, szelepeket és szerelvényeket biztosít, amelyek megfelelnek az Ön országának törvényi követelményeinek. Leggyakrabban az ügyfelek szennyvízrendszert választanak a trágya felszámolására. Dugók használatával a trágya külön rekeszekből egy szivattyútelepre vezethető, ahol tovább ürül.

Trágyatartály padló és falak
A trágyaürítő rendszer telepítése után a trágyatartály padlót és falak megépülnek. Minden anyagot, mint például az erősítő vasbeton hálót, vasbeton rudakat, távtartókat és betont a Genugten Agri biztosítja. Az trágyatartály padlót és falak saját munkatársaink és / vagy állandó alvállalkozók öntik, akikkel hosszú és szoros együttműködésben vagyunk. A helyszíni ellenőrzést mindig a Genugten Agri munkatársai végzik az ígért minőség biztosítása érdekében.

Mi is szállítunk minden károsanyag-kibocsátást csökkentő trágyarendszert, például a Flug Genugten Agri Genu-Vac csatornarendszert. Egyéb rendszerek közé tartozik az IC-V rendszer a sertések nevelésére és a Sondag rendszer a malacok számára. Ezek olyan rendszerek, amelyekben a lejtős falak a trágyacsatornákba kerülnek. Ezek a falak műanyag vagy beton változatban kaphatók. Ha érdekel egy zöld címke rendszer, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Sertés taposórács
A Genugten Agri kifejlesztette saját Multi-Grid hálózatát. A többrácsos készülék megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek, a KOMO tanúsításnak és csúszásállósága legalább 63 Leroux. A rácsok megfelelnek a legújabb házigényeknek és a VAMIL szabályoknak. Megvan a Holland Mezőgazdasági Minisztérium engedélye arra, hogy a törvény által előírt zárt padlószakaszokat legfeljebb 5 mm-es résekkel ellátott rácsokkal szállítsuk, legfeljebb 5% -ig. Két szomszédos, zárt részű rács külön szigetnek tekinthető, ha disznó feküdhet rajta. A hosszanti irányú rések a teljes hosszon áthaladhatnak.

A többrácsos szabványméret 60 cm széles és 16 cm magas. Különböző hosszúságban, 80 cm és 310 cm között kaphatók, mindegyik 10 cm-rel nagyobb. 10 cm-enként van egy rés.

Lehetőségek:
– 20 mm-es rések kocarácsokban
– 18 mm-es rések koca tenyésztéshez és sertéstenyésztéshez.
– 10 mm zárt területeken. Teljesen zárt területek vagy központi folyosók kombinációja érdekében. A hosszú oldalsó rés szélessége 18 – 20 mm vagy zárt kivitelben kapható. A zárt területek is réselhetők.

A többszörös hálózat mellett a Genugten Agri más betonrácsokat is szállíthat. Jó üzleti kapcsolatunk van különböző beszállítókkal, köztük az Anders Betonnal (Veld-V beton). Az összes terméket szállíthatjuk ettől a szállítótól.

Egyéb betonmunkák és termékek
A Genugten Agri a tartályok, a falak és a sertés taposórácsok mellett egyéb betonmunkákat is kínál. Például; silo betonpanó, folyosók stb. A tevékenységek közé tartozik például az élelmiszerhez szükséges betonbunkerek öntése is. A folyosók kiöntésekor a Genugten Agri szállítja és szereli a padlóösszefolyókat.

Lépjen kapcsolatba velünk

Elérhetőségei

Genugten Agri Projects B.V.

Jane Addamsstraat 4, 5491 DE
Sint-Oedenrode
Hollandia
T +31 (0) 413 483 100
E info@genugten-agri.nl
KVK: 66429803
Adószám: NL 8565 49 538 B01

whatsapp