Trágyatárolás

A trágyatárolás nagyon fontos az év bizonyos szakaszaiban. A trágya a mezőn egész évben nem alkalmazható. Veled konzultálva és beszállítóinkkal együttműködve testreszabott megoldást kínálhatunk tárolásukra.

Genugten Agri Projects B.V. több trágyatárolót biztosított és telepített. Egy vagy több trágyatároló hozzáadásával további tárolási lehetőségeket teremthet. Ez fontos lehet az év bizonyos szakaszaiban. Egyes kormányok rendelkezései előírhatják, hogy bizonyos évszakokban trágyát tároljon. Minden trágya lerakó különböző anyagok felhasználásával hozható létre, mindegyiknek megvan a maga előnye.

A trágya tárolása mellett ezek a silók különféle folyadékokat is tárolhatnak, például víz vagy iszap tárolására is felhasználhatók. A Genugten Agri sokféle tárolási lehetőséggel és mérettel rendelkezik.

További trágyaraktárt kíván létrehozni? Vagy keres más víztartályt vagy folyadék tárolot? Ne habozzon kapcsolatba lépni munkatársainkkal. Örömmel segítenek. Kapcsolatba léphet velük a +31 (0) 413 483 100 telefonszámon vagy az info@genugten-agri.nl e-mail címen.

Lépjen kapcsolatba velünk

Elérhetőségei

Genugten Agri Projects B.V.

Jane Addamsstraat 4, 5491 DE
Sint-Oedenrode
Hollandia
T +31 (0) 413 483 100
E info@genugten-agri.nl
KVK: 66429803
Adószám: NL 8565 49 538 B01

whatsapp