Kulcsrakész kivitelezés

A Genugten Agri Projects B.V. modern állattartó telepek, elsősorban sertés- és tejtermelő telepek építésére specializálódott. Cégünk a kulcsrakész munkavégzésre specializálódott. A „kulcsrakész” alapvetően azt jelenti, hogy a Genugten Agri irányítja a teljes projektet, az engedélyek kiadásától egészen a kivitelezésig, az elrendezésig és a technológia megvalósításáig.

A termékek és rendszerek helyes piaci alkalmazására vonatkozó széleskörű tudásunknak és a különböző állattartó telepeken szerzett tapasztalatainknak köszönhetően sikeresen tehermentesítjük vásárlóinkat, és versenyképesek maradunk árban és minőségben. A kulcsrakész elven biztosítjuk, hogy ügyfeleink évekig problémamentesen dolgozhassanak, és saját munkájukra tudjanak koncentrálni a gazdaságban. Ezeket a projekteket egész Európában építjük. Saját professzionális munkatársaink multidiszciplináris képzésben részesülnek. Emiatt munkatársainkat olyan projektbe tudjuk bevetni, ahol az elejétől a végéig ott maradhatnak. A projektmenedzsment a hollandiai központi irodánkból következik. Minden projektet egy projektvezető irányít. Ez a módszer azzal az előnnyel jár, hogy könnyedén dolgozhatunk bárhol Európában, és a megrendelőnek ugyanazokkal az emberekkel kell foglalkoznia a projekt során.

Egyetlen érintkezési pont
A kulcsrakész építés egyik legnagyobb előnye, hogy az ügyfélnek csak egyetlen kapcsolati pontja van. A Genugten Agri minden olyan feladatot átvállal, amely egy jól működő farm felépítésével kapcsolatos, és biztosítja a különböző szakterületek megfelelő koordinációját. A Genugten Agri Projects B.V. megszervezi az előkészítést, és Önnel szoros együttműködésben szilárd, hatékony tervezést készít az építendő farmról. Ennek során figyelembe vesszük a hatályos jogszabályokat, helyi szabályozásokat, a rendezési tervet és az Ön személyes kívánságait.

A pálya
A teljes folyamat a bevezetéstől a végső átadásig gyakran 1,5-3 évig tart, a projekt méretétől, a válaszidőtől/döntéshozataltól és a (helyi) önkormányzat együttműködésétől függően. Az engedély megszerzése gyakran 1 és 2 év közötti, maga az építési folyamat pedig 8 és 15 hónap közötti időt vesz igénybe. Ha már van terv és/vagy engedély, akkor a meglévő terv megvalósítására is tudunk árajánlatot tenni.

FejezetLeírásHónap
1Bemutatkozó értekezlet – tájékozódás0-1
2Árajánlat a terv elkészítéséhez0-1
3Látogatás az építkezésen0-1
4Első tervezés1-3
5Tervezés, hogyan és mennyi állatot helyezzünk el a gazdaságban1-3
6Tervek
1-3. Építési rajzok / tervrajzok
4.0 Szellőztető rendszer számításokat
Villamos energia terv tartalmazza számításokat
6.0 Fűtési rendszer incl. számításokat
7.0 Stabil berendezések és vízcsatlakozások
8. Etetőrendszer számításokat
9. Trágyatároló
9.5 Kerítésre, rakodóra stb.
7A tervezés véglegesítése2-4
8Helyi építész felügyeli az engedélykérelmet4-5
9Építési számítások4-5
10Környezetvédelmi szakértői iroda KHV jelentést készít4-6
11Engedély(ek) beszerzése (helyi) önkormányzattól6-20
12Árajánlat kulcsrakész kivitelezésre2-4
13Tervezés átalakítása kiviteli rajzokká/részletes rajzokká2-5
14Építkezés végrehajtása, beleértve az istálló berendezéseket és telepítéseket5-15
15Végső szállítás12-20

Lépjen kapcsolatba velünk

Elérhetőségei

Genugten Agri Projects B.V.

Jane Addamsstraat 4, 5491 DE
Sint-Oedenrode
Hollandia
T +31 (0) 413 483 100
E info@genugten-agri.nl
KVK: 66429803
Adószám: NL 8565 49 538 B01

whatsapp