GECO Padlóburkolat

Az istálló, raktár vagy műhely padlója az egyik legfontosabb része az épületnek. A padlót állandóan Ön, felszerelései vagy a gazdaságában lévő állatok használják, ezért fontos, hogy a padló jól karbantartott legyen. A padló gondozása megnöveli az épület padlójának élettartamát. Ha egy réteget visz fel a padlóra, növelheti a padló élettartamát. Bevonat alkalmazásával a padló ellenállóvá válik a nedvességgel, a trágyával vagy más agresszív vegyszerekkel szemben. A baktériumoknak és a csíráknak esélyük sincs megtelepedni a farm padlóján. A Genugten Agri a beszállítóival együttműködve fejlesztette ki a GECO terméket. Ez a burkolat segíthet megvédeni a padlót, és raktárról szállítható.

A termék számos különféle alkotórészből áll, amelyek lényegében egy primerré és egy végső réteggé redukálódnak. Megszórhatja a burkolatot kvarchomokkal. A padlón lévő kvarchomok szórása nagyobb tapadást biztosít. Ez fontos a központi folyosókon vagy a sertéstápláló állomáson.

Szeretne több információt kapni az épület padlóinak burkolatárol? Ne habozzon, és vegye fel a kapcsolatot a Genugten Agri Projects a +31 413 483 100 telefonszámon, vagy küldjön e-mailt az info@genugten-agri.nl címre.

Lépjen kapcsolatba velünk

Elérhetőségei

Genugten Agri Projects B.V.

Jane Addamsstraat 4, 5491 DE
Sint-Oedenrode
Hollandia
T +31 (0) 413 483 100
E info@genugten-agri.nl
KVK: 66429803
Adószám: NL 8565 49 538 B01

whatsapp