Tető és falszerkezet

Genugten Agri Projects B.V. fa vagy acél szelemenekkel ellátott komplett acélszerkezeteket szállít és telepít. A tetőhöz különböző típusú profilozott acéllemezeket, szendvicspaneleket, ökológiai paneleket, de hagyományos hullámlemezt is szállítunk. A tetők számára sokféle szigetelőanyag áll rendelkezésre, például üveggyapot takarók, valamint PU és PS szigetelőlemezek.

A külső falak megépítéséhez a Genugten Agri Projects előre gyártott szigetelt betonelemeket, szendvicspaneleket és profilozott acéllemezt kínál. A gazdaság belső falaihoz pedig különböző típusú profilokat és műanyag paneleket (PVC) tudunk biztosítani, amelyek rozsdamentes acél profilokba szerelhetők.

Az alábbi szövegben áttekintjük az épület egyes szakaszain elérhető opciókat. Az alábbi lehetőségek mellett számos más lehetőség is van az építőanyagok felhasználásával kapcsolatban. Ha további információkat szeretne kapni a gazdaságának felépítéséről / felújításáról vagy az anyagok szállításáról, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. Örömmel segítünk.

Horganyzott szelemenek
Az acél szelemenek nagyobb nyitást tesznek lehetővé az acélszerkezet között. Ennek eredményeként kevesebb keretre van szükség, és tovább helyezhetők el. Ebben az esetben a sertéstelepen lévő rekeszek növelhetők. A 6-10 méteres nyílásokhoz használható horganyzott szelemenek könnyűek és könnyen felszerelhetők.

Tetők

Profilozott acéllemezek
Genugten Agri Projects B.V. profilozott acél tetőlemezeket biztosít. Azon előnyén túl, hogy a profilozott acéllemezek kisebb súlyúak, alkalmasak a szelemenek közötti nagyobb nyílásra is 1,5-1,8 méter között. Ezenkívül a tető m²-ára alacsonyabb, mint a hagyományos hullámlemezeké, mivel már nem szükséges figyelembe venni a 15% -os átfedést. Az ügyfél kérésére a lapokat vastag, különböző színű plasztiszolréteggel szállíthatjuk. A lefedettség 10 évig garantált. A lapokat legfeljebb 15 méter hosszúságban szállítják, ami nagyon gyors telepítést tesz lehetővé. Ha a helyi előírások miatt hullámlemezeket kell felszerelni, fekete acél hullámlemezeket kaphat. Üveggyapotból készült szigetelő takarók a legjobban alkalmasak profilozott acéllemezekkel ellátott tetőkre.

Szendvicspanelek és öko panelek
Ha a tetőt szigetelni kell, választhatja a szendvicses vagy az öko paneleket. A leggyakrabban használt panelvastagság 60 mm, de 40 és 80 mm is lehetséges. Ezekkel a panelekkel kiváló minőségű szigetelést kapunk. A gyors összeszerelés mellett ezen panelek használata nagyobb nyílást tesz lehetővé a szelemenek között, ami tovább megtakaríthatja az összeszerelési költségeket. A szendvicspanelek profiljai különböző vastagságú acéllemezek és mindkét oldalon burkolatok vannak. A környezetbarát panelek belső oldalán alumínium fólia van, acél profillemez helyett. Ez olcsóbbá teszi ezeket a paneleket, de ezt részben ellensúlyozza a szelemenek közötti kisebb nyílás miatti többletköltség.

Profilozott lapok
Habár a hagyományos profilozott lemezeket egyre kevésbé használják, a Genugten Agri Projects továbbra is az azbesztmentes cementszálas profilozott lemezek teljes választékát biztosítja, az összes szükséges tartozékkal és rögzítővel.

Tetőszigetelés

A modern sertéstelepek “Soft-Air” szellőző mennyezettel vannak felszerelve. Ennek a mennyezetnek a használatával a tetőn keresztül hidegebb időszakokban nincs hőveszteség, ami azt jelenti, hogy megtakarítja a fűtési költségeket. Ebben a helyzetben a tető szigetelésére csak a mennyezet feletti levegő túlmelegedésének megakadályozására van szükség forró napokon. Genugten Agri Projects B.V. tető és mennyezetszigetelő anyagok széles választékát kínálja.

Hőszigetelő üveg ásványgyapot táblák
Ezzel a szigetelési módszerrel (üveg ásványgyapotból készült szigetelő táblák), amelyek alul fóliával vannak ellátva, a panelek fölé helyezzük. A profilozott acéllemezeket közvetlenül az üveggyapot szigetelőlemezek fölé telepítik. Ennek eredményeként egy úgynevezett “hidegtetős” szerkezet jön létre, ami azt jelenti, hogy a tetőlemezek hőmérséklete a külső hőmérséklettel együtt növekszik és csökken. Ez megakadályozza a páralecsapódást a lapok alján. A szigetelőlemezek ilyen használata szálcement profilú deszkákkal kombinálva nem lehetséges, mivel ezek a lapok szellőzést igényelnek a táblák alján. Profillemezek használata esetén ezért szükséges, hogy a szigetelőlemezek fölé egy lapot szereljenek, és hogy a profillapokat a lapok fölé szereljék. A Genugten Agri 100 és 120 cm vastagságú, hosszúságú és szélességű szigetelő üveggyapot táblákat kínál.

PU szigetelő táblák
Ezeket a jól ismert szigetelő táblákat, mindkét oldalán alukraft fóliával ellátva, széles körben használják a mezőgazdasági ágazatban. Ezek a táblák erősek, különböző vastagságban kaphatók és könnyen felszerelhetők. A lemezek lapos felülettel szállíthatók, így műanyag H-profilokkal vagy szárnyakkal használhatók, ami részben átfedi egymást. Ezek a táblák jó szigetelési értékkel rendelkeznek, és könnyen tisztíthatók. A „Soft-Air” szellőző mennyezet használata esetén a tető szigeteléséhez 30 mm vastag lemez elegendő. Ha ezeket a szigetelőlemezeket egy másik, a mennyezeten keresztül működő szellőzőrendszerrel együtt használják, 60 mm vastagságot kell választani.

PS szigetelőlemezek
A PS szigetelő táblák a tető szigetelésére is használhatók. Ezeknek a polisztirol tábláknak alacsonyabb a szigetelési értéke és sokkal olcsóbbak, mint a kiváló minőségű szigetelő táblák. Ezen felül nagyobb sűrűségű polisztirol táblák kaphatók a legelterjedtebb 40, 50 és 60 mm vastagságban.

Külső falak

Egyre több vállalat használ előregyártott betonelemeket. Ezek a betonelemek különféle kavics- és téglamodellekkel szállíthatók. A gyors konstrukciós módszer időt takarít meg ezen elemek használatakor. Ezenkívül ezek az elemek lehetővé teszik egy nagyon jó minőségű épület építését. Ezek a betonfalak a kívánt szigeteléstől függően különböző vastagságban kaphatók. Az ablakok, a szívószelepek és az ajtók összes szükséges nyílása a gyártás során már megtörtént a panelekben.

Belső falak

A multifunkcionális műanyag belső falakat könnyű felszerelni. Rozsdamentes acél profilokkal vannak kikészítve. Ezek a műanyag falak prémium PVC-ből készülnek, vastagságuk 35 mm. Különböző magasságokban kaphatók világosszürke és törtfehér színben. A PVC-profilok helyett PE-panelek – amelyek stabilabbak – használhatók műanyag falak létrehozására. Ezek a panelek 1 méter szélesek és 50 mm vastagok.

Lépjen kapcsolatba velünk

Elérhetőségei

Genugten Agri Projects B.V.

Jane Addamsstraat 4, 5491 DE
Sint-Oedenrode
Hollandia
T +31 (0) 413 483 100
E info@genugten-agri.nl
KVK: 66429803
Adószám: NL 8565 49 538 B01

whatsapp