Azbeszt eltávolítása / új tető

Ki kell cserélni az épület tetejét vagy az istállót, mert azbesztet tartalmaz? Vagy tervezi a farm vagy épület lebontását? Biztosítjuk az azbeszt javítását új tető beépítésével vagy anélkül. Az azbeszt eltávolítása mellett új tetőt is szállíthatunk és / vagy felszerelhetünk szálas cementlemezből, műanyag tetőfedő lemezből vagy esetleg szigetelt szendvicspanelből.

Azbeszt eltávolítása

Először el kell távolítani az azbesztet. Az azbeszt eltávolítását képzett szakembereknek kell elvégezniük. A Genugten Agri gondoskodik a teljes javításról, beleértve az anyagok eltávolítását is. A tanúsított társaság felvételét törvény szabályozza és kötelezővé teszi. A munkavállalók által viselt védőruházat és légáteresztő védelem biztosítja a biztonságos munkakörnyezetet.

Miért kell most eltávolítania az azbesztet?
– A biztosítótársaságok növelik az azbeszttartalmú épületek díját.
– A javítási költségek évről évre nőnek. Minél előbb kezdi, annál olcsóbb.
– Emellett gyakoribb gyakorlat a tető közelében lévő padló javítása. Az azbeszt-tetők felett áthaladó esővíz ugyanis eléri a földet. Ez az azbeszt talajba jutását okozhatja, ami még magasabb kármentesítési költségeket jelent.

Napelemek

Ezenkívül egy új szigetelt tetővel energiát takaríthat meg, és esetleg energiát termelhet a napelemek telepítésekor. Mivel az azbeszt burkolólapok nehezek, a meglévő konstrukció képes támogatni a napelemek súlyát, ha könnyebb tetőpanelt választ.

Lépjen kapcsolatba velünk

Elérhetőségei

Genugten Agri Projects B.V.

Jane Addamsstraat 4, 5491 DE
Sint-Oedenrode
Hollandia
T +31 (0) 413 483 100
E info@genugten-agri.nl
KVK: 66429803
Adószám: NL 8565 49 538 B01

whatsapp